Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ε-Ε- ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ...........................

1214.  Νις - Φιτεσε..  Το σημειο 2 στο 7,00 αποδοση και το Χ στο 4,25.  Θα παρω το Χ2 Διπλης ευκαιριας.  Ο Σκορακιας παντως μας παιζει ένα σκορ γενναιο.  Με 4-2 προτρεπει τον κοσμο του.

1207.  Εστερσουντ - Χερτα.  Οι Γερμανοι ξερουν από τεχνικο χλοοταπητα και μπορουν να ανταπεξελθουν στις δυσκολιες του αγωνα.  Και λεμε δυσκολιες γιατι θα συναντησουν είναι βεβαιο. 
Νομιζω ότι η Χερτα θα παθει ότι επαθε ο δικος μας ΠΑΟΚ.  Θα μπει στον αγωνα και δεν θα παρει χαμπαρι πότε θα τελειωσει.  Για να γινει αυτό πρεπει η Εστερσουντ να μην φοβηθεί.  Και γιατι παρακαλω να φοβηθεί;   Κανεις δεν θα την κατακρινει.  Θα παιξει το παιχνιδι της και θα νικησει.  Αν λοιπον τα καταφερει θα προκαλεσει αισθηση στην ποδοσφαιρικη Ευρωπη.  Τα παιδια αυτά συνεχως εχουν το μυαλο τους στο εκάστοτε ματς και από εδώ εμεις δινουμε τα ευσημα στον προπονητη τους.  Ο Ποτερ εκανε αυτό το συνολο μαγικο.  Και να σκεφτείτε ότι δεν είναι ο μαγος Χαρι Ποτερ pppppp.
Το σημειο 1 με 2,90.

1208.  Ζενιτ - Σοσιεδαδ.  1.  1,95. 

1225.  Λυων - Αταλαντα.  Μας απασχολει η ισοπαλια εντονα όμως ο Σκορακιας μας παει στο 2-1 σκορ.  Δυσκολα θεωρούμε ότι θα υπερκαταβαλει την αντισταση της Ιταλικης ομαδας η Λυων.
Με Χ/1 για μεγαλυτερο το σημειο μας.  Φυσικα από τον σκορακια ξαναλεω το 2-1 σκορ.

1224.  Λουντογκορετς - Χοφενχαιμ.  1.  3,00.  Θα τολμησω να βαλω εδρα γιατι με εχει πεισει αυτή η ομαδα ότι μπορει.  Και αποψε αυτό με (μου) βγαζει.  Νικη.

-Ακραιο φανταζει το 2πλο της Φιτεσε στην Νις γι αυτό θα παιξω το Χ2 Διπλης ευκαιριας.  Φυσικα και αν πιασει η Νις αποδοση με τον Μπαλοτελι μπορει να ισωπεδωσει τους Ολλανδούς.  Ισως γι αυτόν τον λογο ο σκορακιας επελεξε το 4-2 σκορ.
-Η μεχρι προτεινος Ερασιτεχνικη Εστερσουντ Σουηδιας καλειται να κοιταξει στα ματια την Γερμανικη Χερτα.  Όταν δει απλα ότι είναι μια καλη ομαδα τοτε θα βγει μπροστα να χτυπησει το ματς.  Με Χ/1 σε Ειδικο στοίχημα.  Εδρα ξεκάθαρα στην ενδεκαδα του Ποτερ.
-Με την Ζενιτ παμε.  Με 1.  Με 1 & over επισης.
-Κι εκει που με φοβιζει κατι , ερχεται ο σκορακιας και δινει το 2-1 σκορ στο Λυων - Αταλαντα.  Αντε τωρα πες τιποτε αν θελεις και μπορεις,
-Ναι ρε Λουντογκορετς μαζι σου.  Καλο το σημειο της εδρας.

Να δωσουμε τα ευσημα στον Ολυμπιακο μας που επαιξε αρκετα καλα μεσα στην εδρα της Γιουβέντους.  Το 2-0 είναι ένα σκορ που τιμαει κατά πολλους τον Θρυλο όμως εμας μας δειχνει ότι είναι ικανος να σταθει στα γήπεδα της Ευρώπης μα και μονον από την εμπειρια που εχει συλλεξει τοσα χρονια.
Μαζευτηκε λοιπον πληθος κοσμου να δει το 7+ που Θα εκανε η Γιουβε.  Τουλάχιστον εδώ στην Β. Ελλαδα οι ραδιοφωνικοι σταθμοι χλευαζαν από το πρωι και προσπαθουσαν να βρουνε το σκορ (τελικο) ξεχνωντας την ηττα ντροπης του ΠΑΟΚ από την μεχρι προτεινος Ερασιτεχνικη Εστερσουντ.   Τα Ευρωπαικα χωρια που δυσκολα τα βρίσκεις στον χαρτη συνεχιζουν την πορεια στην Ευρωπη και εσυ ραδιοφωνικε παραγωγε κατσε και βλεπε και παρακαλα αν θες την ηττα των εναπομεινάντων Ελληνικων ομαδων μας.
Καλη επιτυχια στην ΑΕΚ σημερα.  Πρεπει να πετυχει εστω ένα γκολ.  Εμεις καθαρα με Χ/1 σε ημιχρονο τελικο.  Η Αουστρια εδειξε ότι αρχιζει να δενει την ομαδα της. 
Εμπρος της ΑΕΚ παλληκαρια.

Καλο βραδυ με παιχνίδια ποιοτικα που βγαζουν γουστα.  Εμεις να δουμε πότε χαχαχαχαχαχα
Γεια και χαρα σας λοιπον.........................



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.