Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.......................

1154.  Αντερλεχτ - Σελτικ.  2.  2,75.  Δεν υπαρχει η Αντερλεχτ.  Δεν τραβάει.  Η αληθεια είναι ότι θα κυνηγησει το Χ όμως οσο θα παει να παρει το ματς εκει θα φανει η γυμνια της (λεμε εμεις).  2 & over. 

1155.  Ατλ. Μαδρίτης - Τσελσι.  Το ματς μας βγαζει γκολ γκολ και ισοπαλια.  Ευθεως στο σημειο Χ του 3,10 της αποδοσης αν και η γηπεδούχος θελει να κανει νικη στο νέο της γηπεδο.  Όμως Ο-ΧΙ.

1158.  Παρι Σεν Ζερμεν - Μπαγερν Μοναχου.  Το ειδαμε κι αυτό!  Την Παρι στο 1,85 και μαλιστα επι της Μπαγερν.  Για εμας οποιος πετυχει το γκολ κερδιζει.  2πλο και 3,30.  Οσοι περιμενετε πολλα τερματα καλα κανετε καθως εχουν τους παικτες να κανουν αυτό που σκεφτεστε.  Εμεις εδώ ... 2πλο.

1156.  Βασιλεια - Μπενφικα.  Χ.  3,20.  Δεν μ' εμπνεει η Βασιλεια αλλιως θα σας ελεγα εγω.  Η Μπενφικα δεν μ' ενθουσιαζει καν.  Κατω από αυτό το πρισμα θα κοψω το καρπουζι στη μεση.

1157.  Γιουβέντους - Ολυμπιακος Πειραιως.  Κακη εικονα κακιστη.  Ο Ολυμπιακος με τον Χασι (ακου ονομα) προπονητη εκανε πισωγύρισμα πολλων ετων.  Η ομαδα κομμενη στα τρια οπου παει δεν δειχνει να θυμιζει ότι είναι ο υπερπρωταθλητης της Ελλαδας ποσω μαλλον σημερα που αντιμετωπιζει στην εδρα της την μεγαλη κυρια , την Γιουβέντους και φερνει στις μνημες μας εκεινην την 7αρα που ισωπεδωσε τον συλλογο του Πειραια.  Πρεπει οπωσδήποτε ο Σερ Τακης να σωσει τα κακως κειμενα και είναι πααααρα πολλα.  Μα όμως ότι και να κανει είναι αδυνατον να προχωρησει από σημερα κιολας στις επιτυχιες , αν και στο στοίχημα ειδικα ποτέ μην λες ποτέ.  Ετσι όμως όπως είναι η Γιουβε τον εχει μια χαψιά τον Ολυμπιακο μας.
Η στηλη παιζει γκολ γκολ ημιχρονου καθως θεωρει ότι θα μπει η Γιουβε καπως σαν υπερόπτης και θα δεχτει τερμα.   Το μονο που εχει να κανει μετα είναι να ισοφαρισει στο Α' ημιχρονο και να μας χαρισει το γκολ γκολ ημιχρονου.
Καλη επιτυχια ολοψυχα στον Ολυμπιακο μας που καλειται επαναλαμβάνω να σωσει τα προσχηματα αν μη τι άλλο σημερα.  Η μιση Ελλαδα τον περιμενει να είναι σε τραγικη ημερα ώστε να χλευασει και να διασκεδασει με μια παταγωδη αποτυχια.

Ας ελπισουμε ότι θυα δουμε και σημερα καλα παιχνίδια με θεαμα και γκολ.
Γεια και χαρα σας...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.