Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΕΚKΙΝΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΙΣ 13.00................................

1844.  Σεν Γκαλεν - Γκρασχοπερς.  2.  2,60.  Εδώ βγαζει γκολ και δεν θα την παθουμε όπως εχθες με την Τουν.   Παμε με την φιλοξ/νη.  Υποψια 1/2 σε ημιχρονο τελικο.  Παντως η Γκρασχοπερς δεν μπαινει πενταδα καθως η ηττα από την Τουν την ''εκοψε τα ποδια''.

1846.  Αμκαρ - Ρουμπιν Καζαν.  Χ.  2,90.  Θελει κι' άλλο γκολ η Ρουμπιν από το Καζαν για να παρει το ματς.  Με 0-2 ναι το παιρνει.  Λεμε όμως η Αμκαρ να ισοφαρισει και να ληξει (2/Χ ημιχρονο τελικο).

1828.  Μιραντες - Βαγιαδολιδ.  Χ 2.  Υπαρχει μια ελπιδα εάν νικησει η Μιραντες να ελπιζει να σωθει όμως πρεπει και στις επομενες αγωνιστικες να δειξει το ιδιο σθενος.  Προσεξτε λοιπον.  Η Μιραντες παιζει καλούτσικα κανει κοντρες επιθεση όμως δεν εχει τον γκολτζή!  Η Βαγιαδολιδ μετρια και θεωρω πως σιγα σιγα θα παρει το ματς ευκολα η δυσκολα.   Τοπικο παιχνιδι θα βγαλει δυναμισμο.  Ο Σκορακιας μας το δινει 1-2 σκορ.   Λεμε ναι στο 2 & over.   Οι παιζοντες μονο το σημειο 2 το αγοραζουν στο 2,00 αποδοση.

1833.  Λινγκμπι - Κοπεγχαγη.  Χ.  3,15.   Εξαιρετικο θαρρω το σημειο.  Να χασει δευτερη φορα η Κοπεγχαγη;  Διολου απιθανο όμως είναι πολύ δυσκολο να γινει αυτό.  Να προσπαθησει η γηπεδούχος όμως το 1-1 να μας καλυψει τους στοχους και τις προσδοκίες!

 Αποτυχημενη προσπαθεια του Ευελπη θα τον βαλουμε στον παγκο καθως θελει δουλεια πολύ ακομη.  Ο ιδιος επιμενει ότι μπορει. 

Γεια σας και χαρα σας λοιπον.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.